Loimaan Leisku ry

Piirinmestaruuskilpailuista kultaa, pronssia ja tukku ennätyksiä

Leiskun junioriurheilijat kilpailivat piirinmestaruuksista 12.-13.3.2016 Turun Kupittaalla. Kilpailuihin osallistui seurasta ilahduttavasti kahdeksan urheilijaa, mikä on puolet enemmän kuin hallikilpailuissa keskimäärin tällä kaudella. Kilpailujen voidaan todeta sujuneen erittäin hyvin, sillä kilpailijat onnistuivat tehtailemaan useita omia ennätyksiään ja venymään parhaimpiinsa pm-kilpailuissa.

Tulosten valossa leiskulaisista menestyi parhaiten Milla Rantala, joka voitti piirinmestaruuden T12 korkeudessa kauden kotimaisella kärkituloksella 150. Kaikkien aikojen rankingissa Millan tulos oikeuttaa T12-sarjassa yhdenteentoista sijaan. Tuloksen arvoa nostaa entisestään se, että täysipainoisen korkeushyppyharjoittelun mahdollisuus puuttuu Loimaalta hallikauden aikana. Piirinmestaruuden lisäksi Milla voitti pronssia T12 60 m aitajuoksussa ennätyksellään 11,70. Myös Alina Toropainen oli mainiossa vireessä T12 kuulantyönnössä voittaen pronssia ennätyksellään 852. Onnittelut Millalle ja Alinalle piirinmestaruusmitaleista ja kaikille kilpailijoille hienoista tuloksista.

Katso kaikki tulokset täältä.

Kuvassa pm-joukkue kokonaisuudessaan. Takarivissä Jenny-Stina Saarikko, Minea Lindén, Milla Rantala, Nikolas Lindén, Emmi Uuppo ja Minka Vuori. Edessä Alina Toropainen ja Jeena Talvinen.