Loimaan Leisku ry

Leiskulla kolmen pronssin viikonloppu piirinmestaruushallikilpailuissa

4.-5.3. kilpailtiin 9-13 -vuotiaiden piirimestaruuksista Turun Kupittaan urheiluhallissa. Nuoret urheilijat olivat valinneet lajinsa monipuolisesti, sillä tarjolla olleista lajeista ainoastaan seipäässä seuralla ei ollut missään sarjassa edustajaa. Lisäksi usean kilpailijan venyminen kauden parhaimpaan tulokseen piirinmestaruuskilpailuissa on erinomainen suoritus. Leisku saalisti kilpailuissa kolme pronssimitalia. Pituudessa Minea Lindén (T12) hyppäsi kolmanneksi ennätystuloksellaan 4,15. Myös Milla Rantala (T13) oli hyppyvireessä sijoittuen kolmanneksi niin pituudessa tuloksella 4,35 kuin korkeudessa tuloksella 1,46. Enemmänkin oli tarjolla, mutta lopulta Leiskun urheilijat joutuivat tyytymään useampaan neljänteen sijaan mitalin karatessa näpeistä hiuksen hienosti.

Tulokset (leiskulaiset)

Tulokset kokonaisuudessaan