Loimaan Leisku ry

Piirinmestaruuspronssia maastoviestistä

Leiskulaisten maastojuoksu-urakka jatkui pm-maastoviestien muodossa 14.5. Liedon Ilmarisissa. Kahdeksan juoksijan viestijoukkueelle oli luotu pienimuotoisia paineita edellisen viikon menestyksen johdosta. Juoksijat eivät paineista kuitenkaan välittäneet, sillä he suoriutuivat viestistä erinomaisesti sijoittuen Salon Vilppaan ja Naantalin Löylyn jälkeen pronssille, häviten kullan 20 sekunnilla ja hopean vain 3 sekunnilla. Tasaisen vahvasti esiintyneessä joukkueessa ei heikkoja lenkkejä löytynyt ja leiskulaiset olivat mitalikamppailussa mukana koko viestin ajan. Paremmin koripallo- ja pesäpallotaidoistaan tunnettu Jussa Savo, kirmaisi ankkuriosuudelle kilpailun kärjessä muutaman sekunnin etumatkalla ja siivitti panoksellaan Leiskun viestimitaleille vuosia kestäneen kuivan kauden jälkeen. Pronssijoukkueessa juoksivat Emma Toivonen (T9), Eeti Tammelin (P9), Vilma Toivonen (T11), Nikolas Lindén (P11), Erika Takkinen (T13), Hannu Sjöblom (P13), Minea Lindén (T15) ja Jussa Savo (P15).

Tulokset

Leiskun viestijoukkue LietoKuvassa mitalistit: takarivissä Eeti, Emma, Erika, Vilma,  Hannu ja Minea, edessä Nikolas ja Jussa. Kuva Rilja Lindén.